ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα όλη η οικογένεια Λεντέσμα

Στην Αθήνα όλη η οικογένεια Λεντέσμα

Εδώ και λίγες μέρες η γυναίκα του Κριστιάν Λεντέσμα, Μάρτα και τα δυο παιδιά του Αργεντινού άσου έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας με την οικογένεια Λεντέσμα να κάνει τις πρώτες της βόλτες στην Αθήνα.

Έναν ακόμα λόγο για να είναι πιο χαρούμενος έχει τις τελευταίες μέρες ο Κριστιάν Λεντέσμα. Αυτός δεν είναι άλλος από τη μόνιμη εγκατάσταση στην χώρα μας της οικογένειας του με τη γυναίκα του Μάρτα και τα δυο παιδιά του την 11χρονη Αλίς και τον 8χρονο Ντάνιελ να βρίσκονται στην Αθήνα. Η οικογένεια Λεντέσμα έχει ενωθεί και πάλι μετά από ένα διάστημα που πέρασε χωριστά ελέω της προετοιμασίας του Αργεντινού άσου με το τριφύλλι αλλά και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς των πράσινων.

Πλέον όμως εδώ και λίγες μέρες και με την έλευση στην χώρα μας και των παιδιών τους είναι και πάλι όλοι μαζί και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες τους βόλτες στην Αθήνα γνωρίζοντας την Βουλιαγμένη, την Ακρόπολη και το Μοναστηράκι.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στον κοινό τους λογαριασμό στο instagram ο Κριστιάν και η Μάρτα Λεντέσμα όπου υπάρχουν στιγμές από τις καθημερινές τους βόλτες στην χώρα μας μαζί με τα παιδιά τους.

Τι συνδέει τον Αργεντινό με Σουηδία, Δανία

Παρατηρώντας κανείς τις φωτογραφίες της οικογένειας Λεντέσμα μπορεί να διαπιστώσει ότι η μοίρα τα έχει φέρει έτσι στον Αργεντινό μέσο ο οποίος το καλοκαίρι έκανε τις διακοπές του στις χώρες της Σκανδιναβίας και τώρα έχει κληθεί με τον Παναθηναϊκό να παίξει και πάλι κόντρα σε δυο ομάδες από τη Σκανδιναβία, αρχικά την ΑΪΚ και τώρα την Μπρόντμπι.

Χαρακτηριστικά ο Λεντέσμα με την οικογένεια του επέλεξαν φέτος να κάνουν τις διακοπές τους στις χώρες της Σκανδιναβίας πηγαίνοντας στη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία και όπως φαίνεται και από τα σχόλια στις φωτογραφίες αγάπησαν τη Δανία και την Κοπεγχάγη όπου θα βρεθεί σε λίγες μέρες το τριφύλλι για τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Buon Ferragosto!#ristorantesenzavista #atene #acropoli #acropolis #athens #greece

A photo posted by Marta & Cristian Ledesma (@martacri24) on




La bellezza di Copenhagen? #copenaghen #denmark #danimarca #colors #gråbrødretorv #quartierelatino

A photo posted by Marta & Cristian Ledesma (@martacri24) on


Me&You #Stoccolma #berzelliparken #stockholm #beautiful #sweden

A photo posted by Marta & Cristian Ledesma (@martacri24) on


Let's go guys! #oldtown #oslo #norway #1950 #50style #fiftees #holidays #trip #vacation #northeurope

A photo posted by Marta & Cristian Ledesma (@martacri24) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ