ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα οι υπογραφές για την ανανέωση του Μπεργκ

Στην Αθήνα οι υπογραφές για την ανανέωση του Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ αναμένεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ματς με την Μπρόντμπι και την Παρασκευή (19/8) θα έχει συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να κλείσει το θέμα.

Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2019 θα παραμείνει και ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος ετοιμάζεται να ανανεώσει και αυτός το συμβόλαιο του μετά τον Κάρλος Ζέκα.

Τις τελευταίες ώρες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του Κάι Λέρμπι, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ώστε να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού φορ μέχρι το 2019, με το υπάρχον να λήγει το 2018, και ταυτόχρονα θα υπάρξει αύξηση των αποδοχών του 30χρονου Σουηδού επιθετικού στο 1 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους το συμβόλαιο του θα φτάνει τα 1,2 ή 1,3 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε η εντολή που είχε λάβει ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού από τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν να παραμείνει τόσο ο Ζέκα όσο και ο Μπεργκ στην ομάδα. Η προεργασία έχει ήδη γίνει και ο Λέρμπι αναμένεται στην Ελλάδα την Τετάρτη ή την Πέμπτη έτσι ώστε να παρακολουθήσει και τον αγώνα με την Μπρόντμπι.

Έτσι την Παρασκευή (19/8) πιθανότατα θα γίνει η συνάντηση του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ