ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Χουλτ

Elfsborgs Niklas Hult efter träningen inför Europa League matchen mot Standard Liège.
Elfsborgs Niklas Hult efter träningen inför Europa League matchen mot Standard Liège. BORAS TIDNING

Ο Νίκλας Χουλτ βρίσκεται στην Αθήνα και θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο από το ιατρικό team του Παναθηναϊκού. "ΟΚ" ο Ιμπάρμπο, ολοκληρώνεται ο δανεισμός από την Κάλιαρι.

Στο τελικό στάδιο εισέρχεται η μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ από τη Νις στον Παναθηναϊκό, μετά την προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των τριών εμπλεκομένων! Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (29/6), προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Σουηδός μεσοαμυντικός θα ελεγχθεί από το ιατρικό επιτελείο, κυρίως στο μηρό του δεξιού ποδιού, λόγω των δύο τραυματισμών που έχει υποστεί στο παρελθόν. Εφόσον τα αποτελέσματα των εξετάσεων κριθούν ικανοποιητικά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές ύψους 250.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Νις στην αγορά των δικαιωμάτων του Χουλτ έναντι 300.000 ευρώ, ενώ απομένει να διευκρινιστεί εάν η γαλλική ομάδα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (30/6) και ο Χουλτ θα ταξιδέψει για το Τέχελεν της Ολλανδίας, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ολοκλήρωσε τον ιατρικό έλεγχο χωρίς να εντοπιστεί κάτι το ανησυχητικό και το ιατρικό team ενημέρωσε τη διοίκηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κολομβιανού επιθετικού από την Κάλιαρι. Τα διαδικαστικά μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ανακοίνωση, για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ