ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Χίλιεμαρκ

Swedens Oscar Hiljemark, left, jumps for the ball beside Portugals Bernardo Silva during the Euro U21 soccer championship final match between Sweden and Portugal, at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Tuesday, June 30, 2015. (AP Photo/Petr David Josek)
Swedens Oscar Hiljemark, left, jumps for the ball beside Portugals Bernardo Silva during the Euro U21 soccer championship final match between Sweden and Portugal, at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Tuesday, June 30, 2015. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Σουηδός μέσος, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης (31/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. (VIDEOS)

Εγγλέζος αποδείχτηκε στο ραντεβού του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο 25χρονος Σουηδός μέσος έφτασε στις 14.25 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πράσινους.

Στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο επιμελητής του τριφυλλιού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, για να τον οδηγήσει άμεσα για εξετάσεις.

Με το χρόνο να πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού στις 8μ.μ. κλείνει το μεταγραφικό "παράθυρο" στην Ελλάδα ο Σουηδός χαφ δεν έκανε πολλές δηλώσεις στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, μίλησα με τον Μάρκους Μπεργκ και τον Νίκλας Χουλτ και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα" είπε στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χίλιεμαρκ, εφόσον όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις, θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό να έχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίφτινγκ στα μετόπισθεν
Συμφώνησε και έρχεται ο Χίλιεμαρκ
Μουνιέ: "Παίζω και αύριο το πρωί"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ