ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρινάλντι, τα λέει με τον Λυμπερόπουλο

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρινάλντι, τα λέει με τον Λυμπερόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργεντινός εκπρόσωπος του Ρινάλντι βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή και στην διάρκεια της Δευτέρας αναμένεται να συναντηθεί με το Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν το θέμα της αποχώρησης του 24χρονου άσου.

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα πρέπει να τρέξει και το θέμα των αποχωρήσεων. Η πιο δύσκολη απ' όλες αναμένεται να είναι του Ρινάλντι με τον 24χρονο ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 να μην υπολογίζεται.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού ποδοσφαιριστή βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα και στην διάρκεια της Δευτέρας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού Νίκο Λυμπερόπουλο με θέμα τι άλλο, τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει εδώ και μέρες για την πρόθεση της πράσινης διοίκησης και θα περιμένει να δει τι απαιτήσεις έχει η πλευρά του παίκτη ή αν υπάρχει πρόταση ώστε να αποδεσμευθεί και να πάει νασυνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η αποχώρηση του Ρινάλντι είναι από τις πρώτες προτεραιότητες στην ατζέντα του Νίκου Λυμπερόπουλου για αυτό και έχει ξεκινήσει ήδη τα ραντεβού του με τον εκπρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ