ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Κλωναρίδης για τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα ο Κλωναρίδης για τον Παναθηναϊκό
Κλωναρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό πως ο Κλωναρίδης είναι κοντά στο τριφύλλι και ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Δευτέρα το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και πάλι με τα πράσινα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ο οποίος επιστρέφει στους πράσινους για τους επόμενους έξι μήνες ως δανεικός από τη Λανς.

Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Δευτέρα το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό επιστρέφοντας και πάλι σε γνώριμα μέρη καθώς ξέρει απ' έξω και ανακατωτά το "Γ. Καλαφάτης" ενώ φυσικά τα πρόσωπα που θα συναντήσει του είναι αρκετά οικεία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξάλλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό είχε αποκαλύψει πως ο "Κλώνα" θα είναι ένας παίκτης που θα έρθει σίγουρα στο τριφύλλι.

Φυσικά πλην του Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κλείσει δυο-τρεις μεταγραφές ακόμα μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την Τρίτη το βράδυ.

ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα βρεθεί και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος επέστρεψε και θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ενδεχομένως ο άσος από το Μάλι να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Κισσαμικό προκειμένου να μπει και πάλι σε φουλ αγωνιστική δράση με το τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ