ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Άλτμαν

Στην Αθήνα ο Άλτμαν

Ο 22χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όμρι Άλτμαν, έφθασε στην Αθήνα με πτήση από το Τελ Αβίβ λίγο πριν τις 21:00. Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει για διαπραγμάτευση με τον παίκτη, αλλά ο νεαρός δεν βγήκε από τη συνήθη έξοδο!

Μπορεί να τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση με τον 22χρονο Ισραηλινό μέσο, Όμρι Άλτμαν, αλλά ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" πέντε λεπτά πριν τις 21:00. Ουδείς δημοσιογράφος ή φωτογράφος τον ειδε, καθώς ο παίκτης - μαζί με τους μάνατζέρς του - "φυγαδεύτηκε".

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή διατηρούν επιφυλάξεις για το deal και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, εφόσον υπάρχει η δικαστική εκκρεμότητα μεταξύ του παίκτη και της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Όλα θα ξεκαθαριστούν αύριο, στη συνάντηση που θα έχει ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τα στελέχη του νομικού τμήματος της ΠΑΕ, αλλά προς το παρόν το ισχυρότερο σενάριο αναφέρει ότι η μεταγραφή αυτή δεν θα υλοποιηθεί λόγω του κινδύνου για... μπλεξίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Άλτμαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό
Μπέρδεμα με τον Άλτμαν στο Ισραήλ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ