ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα μόνο οι πέντε τραυματίες στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα μόνο οι πέντε τραυματίες στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να πάρει μαζί του στην Κρήτη 25 ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο του "ritiro" και να αφήσει στην Αθήνα μόνο όσους είναι τραυματίες και δεν μπορούν να προσφέρουν.

Το πρώτο μέτρο του Αντρέα Στραματσόνι για να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική κρίση ήταν να κλείσει τους παίκτες του σε ξενοδοχείο, το δεύτερο να συμπεριλάβει όσους μπορούν να αγωνιστούν και δεν είναι τραυματίες στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (30/11).

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός μόνο τους πέντε τραυματίες που δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Έτσι οι Λέτο, Σαμπά, Π. Βλαχοδήμος, Λεντέσμα και Ευαγγέλου έμειναν εκτός. Όπως και οι Χατζηγιοβάννης, Αγγελόπουλος που τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, τελευταίας πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ηράκλειο εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σάμπα και Π. Βλαχοδήμος προπονήθηκαν μόνο στο γυμναστήριο, ο Λεντέσμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Λέτο και Ευαγγέλου ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος των συμπαικτών τους και συνέχισαν ατομικά. Αυτοί οι 5 έμειναν και εκτός της 25μελούς αποστολής για τον αυριανό αγώνα που ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Τελάντερ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μίγγος και Πίσπας".

Ο Παναθηναϊκός για να μην μπει σε περιπέτειες και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα πρέπει να κερδίσει την Τετάρτη τον ΟΦΗ καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλος με τον Ηρακλή και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος η πρόκριση δεν θα είναι στα χέρια του.

Η βαθμολογία του 3ου Ομίλου

1) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-0)
2) Ηρακλής 1 (0-0)
3) Παναθηναϊκός 1 (0-0)
4) ΟΦΗ 0 (0-1)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ