ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα η Γκενκ για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού

Στην Αθήνα η Γκενκ για τον Καρέλη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Άνθρωποι της Γκενκ βρίσκονται στην Ελλάδα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποκτήσουν τον Νίκο Καρέλη, κάνοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Λίγες οι πιθανότητες παραχώρησης του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Έστω και την ύστατη ώρα οι άνθρωποι της Γκενκ επανήλθαν με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη. Εκπρόσωποι της ομάδας από το Βέλγιο βρίσκονται στην Αθήνα και κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν τους πράσινους να πουν το "ναι" στην παραχώρηση του Έλληνα στράικερ.

Η παρουσία των ανθρώπων της Γκενκ λίγο προτού εκπνεύσει η μεταγραφική διορία δείχνει πόσο πολύ θέλουν οι Βέλγοι τον Καρέλη και για αυτό και επανήλθαν με νέα πρόταση για τον φορ του τριφυλλιού. Οι πιθανότητες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή δεν είναι πολλές αν και η τελευταία πρόταση των Βέλγων είναι σαφώς καλύτερη από τις προηγούμενες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και η αμοιβή που προσφέρει η Γκενκ στον Καρέλη είναι πολύ ικανοποιητική, καθώς του δίνουν ένα συμβόλαιο με το οποίο του τριπλασιάζουν (!) τις ετήσιες αποδοχές που λαμβάνει από τον Παναθηναϊκό!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ