ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα για τον Καρέλη η Γκενκ

Στην Αθήνα για τον Καρέλη η Γκενκ
INTIME SPORTS

Δύο στελέχη της Γκενκ φέρονται να έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα και να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη.

Το έχουν οι μέρες για τον Νίκο Καρέλη, να απασχολεί τα βελγικά μέσα ενημέρωσης... Με το γκολ που πέτυχε στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Μπριζ ή με το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Het Laatste Nieuws, τα διοικητικά στελέχη της Μπριζ δεν ήταν τα μοναδικά πρόσωπα από το Βέλγιο τα οποία ταξίδεψαν στην Αθήνα και βρέθηκαν στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης", το βράδυ της Τρίτης (28/7).

Άνθρωποι της Γκενκ, μιας εκ των ανταγωνιστριών της Μπριζ στο Βέλγιο, μετέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οι Ντιμίτρι Ντε Κόντε και Πάτρικ Γιάνσεν φέρονται να έχουν επισκεφτεί την Αθήνα και να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ, για την αγορά των δικαιωμάτων του Καρέλη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 23χρονος στράικερ κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και συμπληρώνει ότι το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για τη Γκενκ, επειδή, πρόσφατα ολοκλήρωσε την πώληση του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στη Λάτσιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ