ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Λέτο

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ίσως χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ. Τρεις οι τιμωρημένοι για τον Στραματσόνι.

Το come back της σεζόν στον Παναθηναϊκό βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση του, αφού ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (5/3) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Λογικά, ο Αργεντινός θα έχει μία θέση στην 18άδα και ίσως χρησιμοποιηθεί από τον Στραματσόνι, ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ και την ένταση του ματς.

Ο Αργεντινός επιστρέφει σε αποστολή των πράσινων μετά από τέσσερα χρόνια καθώς η τελευταία του παρουσία με την πράσινη φανέλα είχε πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2012 στο ματς με τον Λεβαδειακό με το τριφύλλι να επικρατεί με 3-0 με τρεις ασίστ από τον Λέτο. Έκτοτε ο 29χρονος επιθετικός δεν είχε φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. Όσο για το τελευταίο του γκολ είχε σημειωθεί στις 8 Ιανουαρίου 2012 στη νίκη επί της Κέρκυρας.

Τρεις οι τιμωρημένοι

Από τον Ιταλό προπονητή δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αμπέντ, Λαγός και Μέστο, με τις τρεις απουσίες να επιτρέπουν στον Ταυλαρίδη να επανέρθει στην αποστολή. Ακόμα, οι Σάντσεθ και Πέτριτς κρίθηκαν ανέτοιμοι για να βοηθήσουν τόσο άμεσα, όπως και ο τραυματίας Μπουμάλ και ο Νάνο, ο οποίος παραμένει στην Ισπανία, με άδεια λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου.

Επίσης, ο Χουχούμης αποκλείστηκε για λόγους τακτικής, ενώ αλλαγές σημειώθηκαν στην τριάδα των γκολκίπερ, στην οποία οι Κοτσόλης και Γιαννακόπουλος επανήρθαν αντί των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Κότσαρη.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι, ενώ ο Μπουμάλ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Νάνο απουσίασε με άδεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ