ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης, εκτός ο Νάνο

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης, εκτός ο Νάνο
INTIME SPORTS

Με δυο αλλαγές σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπριζ θα αναχωρήσει την Τρίτη (4/8) το πρωί ο Παναθηναϊκός. Στην διάθεση του Αναστασίου τέθηκε και ο Κλωναρίδης σε αντίθεση με τον Νάνο που κρίθηκε ανέτοιμος.

Με είκοσι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει την Τρίτη (4/8) στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή του τριφυλλιού αμέσως μετά την προπόνηση της Δευτέρας στο "Γ. Καλαφάτης". Στην εικοσάδα υπάρχουν δυο αλλαγές σε σχέση με την εντός έδρας αναμέτρηση καθώς έμειναν εκτός ο τιμωρημένος Σάντσεθ και ο τραυματίας Αναγνωστόπουλος και αντίθετα συμπεριλήφθηκαν σε αυτή ο Κλωναρίδης ο οποίος είναι σε θέση να βοηθήσει αλλά και ο Χρήστος Δώνης. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Νάνο με τον Ισπανό να μην ταξιδεύει στο Βέλγιο και να μένει στην Αθήνα.

Επίσης στην Αθήνα θα παραμείνουν πλην των Σάντσεθ, Εσιέν, Αναγνωστόπουλου και Νάνο και οι Τελάντερ, Αγγελόπουλος Β., Μαρινάκης και Γιαννακόπουλος με τον τελευταίο φυσικά να μην έχει δηλωθεί στην σχετική λίστα της UEFA καθώς αποκτήθηκε μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ.

Η προπόνηση της Δευτέρας (3/8) κύλησε με ένα απρόοπτο καθώς σε αυτή δεν πήρε μέρος ο Πέτριτς ο οποίος είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές αλλά επιλέχθηκε να βρίσκεται στην αποστολή. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν όμως από τον Τελάντερ ο οποίος έβγαλε το πρώτο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του και εν συνεχεία γυμνάστηκε μόνος του.

"Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το μεθαυριανό παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ (05/08/2015 - 21:30 ΟΤΕ Sport1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως παιχνίδια τακτικής και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Πέτριτς είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε, ο Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο «Γιάν Μπρέιντελ», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ