ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή οι Βλαχοδήμος, Κουρμπέλης, Μέστο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης έχει και πάλι στη διάθεση τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κουρμπέλη και Μέστο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ έδωσε άδεια στον Μπεργκ.

Με τους Κουρμπέλη, Μέστο και Οδυσσέα Βλαχοδήμο να επανέρχονται στην αποστολή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περισσότερες επιλογές για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και θα χρησιμοποιηθούν στην ενδεκάδα, όπως και ο Λουντ, ο οποίος δεν έπαιξε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

Αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Μπεργκ και Κουλιμπαλί, οι τραυματίες Εμποκού, Βιγιαφάνιες και Τελάντερ, οι Μπουμάλ, Κοτσόλης, Ρινάλντι, Βέμερ που δεν υπολογίζονται.

ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΠΕΡΓΚ

Όπως είχε προαναγγείλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Μάρκους Μπεργκ έλαβε άδεια μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί ψυχολογικά. Άλλωστε, ο Σουηδός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τη λήξη των play offs.

Η προπόνηση της Τρίτης (23/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" προθέρμανση, κορόιδο και πάσες. Ο Μολέντο έκανε αποφόρτιση, ο Εμποκού θεραπεία και οιΤελάντερ, Βιγιφάνιες ατομικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ