ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή οι Μπουμάλ και Εβανζελίστα, εκτός ο Σάντσεθ

Στην αποστολή οι Μπουμάλ και Εβανζελίστα, εκτός ο Σάντσεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή τους Μπουμάλ, Εβανζελίστα, ενώ άφησε εκτός τους Σάντσεθ, Λαγό, Κλωναρίδη και Καλτσά.

Στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, συμπεριλήφθηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ένα γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ο Καμερουνέζος συγκαταλέγεται στην 20μελή αποστολή και λογικά, θα αποτελέσει μέλος της 18άδας.

Επίσης, επανήρθε στην αποστολή ο Λούκας Εβανζελίστα, ο οποίος είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό, αντί του Τάσου Λαγού, όπως και ο Οδυσσέας Βλάχοδήμος αντί του Γιαννακόπουλου. Ακόμα, δεν υπολογίζονται από τον Στραματσόνι για το σαββατιάτικο ματς οι Κλωναρίδης, Καλτσάς, Μαρινάκης και Χουχούμης, καθώς και ο άρρωστος Τελάντερ και ο τιμωρημένος (και τραυματίας) Πράνιτς.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Μπεργκ, Μπουμάλ και Λέτο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (18/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Πράνιτς ακολούθησε θεραπεία και ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και γυμναστήριο.

Τρίτο σερί εκτός ο Σάντσεθ

Δεν περνά απαρατήρητο ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, παρότι είναι υγιής εδώ και καιρό, ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο και ποιοτικό στόπερ στο ρόστερ, η απόφαση του Στραματσόνι προκαλεί απορίες. Προφανώς, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει στα πλάνα του τον Ισπανό στόπερ σε αυτά τα παιχνίδια. Διότι ο Σάντσεθ έχει δηλώσει έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ