ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή ο Βιγιαφάνιες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη για το παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, ενώ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ενσωματώθηκε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι το κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Λάρισα, την Τετάρτη (20/9) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Αργεντινός χαφ τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αναλόγως με την εξέλιξη του ματς. Πάντως, η επιστροφή του μετά από τόσους μήνες κρίνεται σημαντική, αφού η ομάδα περιμένει πολλά από αυτόν.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος ξεπέρασε την εξάρθρωση του αγκώνα και θα αρχίσει στην ενδεκάδα, ενώ ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού οι Εμάνουελ Ινσούα και Σωκράτης Διούδης. Οι δύο "πράσινοι" δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα και το Κύπελλο είναι η ευκαιρία τους για να δείξουν την αξία τους.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

Στο μεταξύ, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (19/9) και δείχνει να ξεπερνά την υποτροπή που υπέστη στον τραυματισμό του. Ο 27χρονος δεξιός μπακ ίσως ταξιδέψει στο Αγρίνιο την Παρασκευή, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Θεραπεία ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ