ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή ο Κλωναρίδης

Στην αποστολή ο Κλωναρίδης
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Ξάνθη, ενώ ο Γιώργος Κουτρουμπής έμεινε εκτός.

Η επάνοδος του Βίκτωρα Κλωναρίδη στις προπονήσεις σήμανε και την επιστροφή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Skoda Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο ομογενής επιθετικός κρίθηκε ετοιμοπόλεμος και μένει να φανεί εάν θα πάρει και μία θέση στην 18άδα που θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος ναι μεν γυμνάζεται κανονικά, αλλά θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη Θύρα 3.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά, έχοντας επιστρέψει από την Ολλανδία όπου είχε μεταβεί για να εξεταστεί στην κνήμη από ειδικό γιατρό.

Καμία κρούση για Μπούι, Νίνη

Την Τετάρτη 28/1 στο διαδίκτυο παρουσιάστηκαν δύο δημοσιεύματα, εκ των οποίων το ένα έκανε λόγο για πρόταση της Κιέβο στη Γιουβέντους για το δανεισμό του Ουασίμ Μπούι και το δεύτερο ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Στόουκ Σίτι για τον Νίνη.

Παράλληλα, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέρονται να μην υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου, από την ΠΑΕ αποφάσισαν να τοποθετηθούν.

"Καμία απόφαση δεν υπάρχει για κανέναν παίκτη της ομάδας μας. Όλοι υπολογίζονται, αξιολογούνται καθημερινά και θα κριθούν στο τέλος της σεζόν" ήταν το σχόλιο ανθρώπων της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ