ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή για Χανιά οι Τσάβες, Γιόχανσον και Διούδης

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πλατανιά τους Τσάβες, Γιόχανσον και Διούδη, αφού έτσι και αλλιώς διαθέτει περιορισμένες επιλογές.

Την πρώτη τους συμμετοχή σε αποστολή του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσουν οι Αντρέ Τσάβες, Ματίας Γιόχανσον (φώτο) και Σωκράτης Διούδης, όπως ήταν αναμενόμενο. Οι 3 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στους 21 που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για το κυριακάτικο (20/8) παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά,

Στη διάθεση του προπονητή του Τριφυλλιού έχουν τεθεί οι Στιλ, Βλαχοδήμος, Διουδης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζεκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας, Εμμανουηλίδης.

Ο Διούδης φορά τη φανέλα με το νούμερο 1, ο Γιόχανσον το 2 και ο Τσάβες το 9. Μάλιστα, ο Αργεντινός και ο Σουηδός αναμένεται να αγωνιστούν, ο πρώτος ως αλλαγή και ο δεύτερος στην ενδεκάδα.

Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Ρέις και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν, Χουλτ. Η αποστολή αναχώρησε στις 20:00 του Σαββάτου με πτήση τσάρτερ και θα επιστρέψει αμέσως μετά το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και επιθετική τακτική. Ο Ρέις υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ