ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην... απ' έξω ο Μπεργκ

Στην... απ' έξω ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Η συνάντηση που προγραμματίστηκε ανάμεσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και στον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, αφορά τη δική τους σχέση και όχι τον Σουηδό επιθετικό.

Το ραντεβού που ζήτησε ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το οποίο προγραμματίστηκε στο διάστημα της παραμονής της αποστολής στο Μπριζ, έλαβε σημαντική διάσταση.

Η φημολογία το συνέδεσε με τις συνεχιζόμενες προτάσεις για την πώληση των δικαιωμάτων του Σουηδού επιθετικού, ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει, είναι διαφορετική.

Μπριζ, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει προκύψει ένα ζήτημα αναφορικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών και το οποίο θα επιλυθεί στη συνάντηση.

Το θέμα δεν αφορά τον ίδιο τον Μπεργκ, αλλά τη σχέση ανάμεσα στην ΠΑΕ και στο γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, οπότε, δεν δημιουργεί περαιτέρω εμπλοκές.

Οι δύο πλευρές διατηρούν συνεχή επικοινωνία και εκτιμάται πως η διαφορά που έχει εντοπιστεί, θα επιλυθεί άμεσα και με διάθεση συνεργασίας.

Ο μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού θα συναντηθεί στη διάρκεια της Τετάρτης (5/8) με τον Λεωνίδα Βόκολο, ενώ, ενδέχεται να παραστούν οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Φύσσας.

Ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ αναμένονται στο Μπριζ το μεσημέρι, αφού, δεν ταξίδεψαν την Τρίτη (4/8) με την αποστολή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ