ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αγγλία ο Μαυρίας

Στην Αγγλία ο Μαυρίας
Μαυρίας

Ο Χάρης Μαυρίας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (2/7) στην Αγγλία για να ενσωματωθεί την Παρασκευή (3/7) στην προετοιμασία του συλλόγου της Premier League. Ο Αντφοκάτ θα τον δει στην προετοιμασία και θα αποφασίσει για την παραμονή του ή μη.

Τέρμα οι καλοκαιρινές διακοπές και επιστροφή στην Αγγλία και το Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να παίρνει την Πέμπτη (2/7) τον δρόμο της επιστροφής και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα απ' ότι έπρεπε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Συγκεκριμένα ο Μαυρίας είχε άδεια μέχρι τις 10 Ιουλίου, μαζί με κάποιους διεθνείς ποδοσφαιριστές των Άγγλων, αλλά επέλεξε να επιστρέψει μια εβδομάδα νωρίτερα και να μπει από την Παρασκευή (3/7) στις προπονήσεις της Σάντερλαντ.

Οι "μαύρες γάτες" ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους την Πέμπτη (2/7) ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου και από τις 14 Ιουλίου η Σάντερλαντ θα βρίσκεται στην Αμερική και εν συνεχεία στον Καναδά σε φιλικά παιχνίδια. Όσο για την επιστροφή των Άγγλων στο νησί αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου.

Σε αυτά τα φιλικά ματς ο Ντικ Αντφοκάτ, τεχνικός της Σάντερλαντ, θα τσεκάρει τον Χάρη Μαυρία και θα τον αξιολογήσει ο ίδιος καθώς ο νεαρός άσος δεν βρισκόταν στην ομάδα το διάστημα που ανέλαβε ο Ολλανδός προπονητής.

Οπότε εν συνεχεία θα πάρει την απόφαση του για το αν ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο ρόστερ των Άγγλων ή θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα ή θα πουληθεί με την Σάντερλαντ να αξιώνει να μπουν στα ταμεία της κάποια από τα χρήματα που διέθεσε για να τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό.

Οπότε οι όποιες εξελίξεις σχετικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή του, εκ νέου, στο τριφύλλι αναμένεται να υπάρξουν στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Το μόνο δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι σε σχέση με πέρυσι ο Μαυρίας θα γνωρίζει νωρίτερα το τι έχει στο μυαλό της η Σάντερλαντ. Οπότε εκείνο το διάστημα μπορεί και ο Παναθηναϊκός να κάνει μια ακόμη κίνηση για να εντάξει και πάλι τον 21χρονο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ