ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Χιχόν για υπογραφές ο Λουντ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λουντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φινλανδός μέσος, Ρόμπιν Λουντ, βρίσκεται στη Χιχόν για να υπογράψει στη Σπόρτινγκ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη ισπανική κατηγορία.

Μπορεί το όνομά του να ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια με την ΑΕΚ, αλλά ο Ρόμπιν Λουντ έπειτα από τρία χρόνια αποχαιρετά την Ελλάδα.

Ο 25χρονος Φινλανδός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, θ' αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ήδη βρίσκεται στη Χιχόν - σύμφωνα με έγκυρα ισπανικά ΜΜΕ - για να υπογράψει στη Σπόρτινγκ.

Τεχνικός της νέας του ομάδας είναι ο πρώην μέσος της Βαλένθια, Ρουμπέν Μπαράχα, ενώ ο Λουντ θα είναι η τέταρτη προσθήκη μετά τους Μολινέρο (από Χετάφε), Αντρέ Σόουζα (από Μπελενένσες) και Αντρέ Ζεράλντες (από Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Την περυσινή σεζόν, οι Αστουριάνοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, αγωνίστηκαν στα playoffs ανόδου από τη Segunda στην Primera, αλλά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το "εισιτήριο" επιστροφής στην πρώτη κατηγορία. Ο Ρόμπιν Λουντ πέτυχε 14 γκολ σε 105 συμμετοχές με το "τριφύλλι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ