ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πραξιτέλης Βούρος

APOEL's Praksitelis Vouros, left, challenges for the ball with Tottenham's Harry Kane during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL's Praksitelis Vouros, left, challenges for the ball with Tottenham's Harry Kane during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο 23χρονος στόπερ του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος, είναι στη λίστα των στόπερ που εξετάζονται από τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πέρυσι στον πρωταθλητή Κύπρου.

Δεν ψάχνει μόνο βασικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες. Αναζητεί και έναν στόπερ ο οποίος θα πληροί τη μεταγραφική "προϋπόθεση" - περιορισμό της ηλικίας των 23 ετών, καθώς εκτός από τους Κολοβέτσιο - Οικονόμου μόνο ο τραυματίας αυτή την περίοδο Δημήτρης Κουρμπέλης και "υπηρεσιακά" ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων στόπερ που έχουν προταθεί και εξατάζονται είναι και ο 23χρονος Πραξιτέλης Βούρος. Δεν χρειάζεται... συστάσεις ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αξιοποιήθηκε πέρυσι από τον κόουτς του Παναθηναϊκού στον ΑΠΟΕΛ, με του οποίου τη φανέλα έγραψε 24 συμμετοχές στη σεζόν. Οι έξι εξ’ αυτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήταν βασικός σε όλα τα ματς του ομίλου, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, and APOEL Nicosia's Praksitelis Vouros battle for the ball during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Βούρος AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο πρωταθλητής Κύπρου δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Ήδη στα κυπριακά media ήδη έχουν γίνει αμυδρές αναφορές στο θέμα, αλλά ως τώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει επίσημη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πάντως ο Βούρος είναι εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αγωνίστηκε ασφαλώς προχθές εναντίον της Σούντουβα (εκτός έδρας ήττα με 3-1) και παραχωρείται ως δανεικός. Ο Δώνης τον ξέρει, στην προετοιμασία δοκιμάζει διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, το συμβόλαιό του είναι απολύτως «εφικτό» ακόμη και για τον "μνημονιακό" Παναθηναϊκό. Συνεπώς οι προϋποθέσεις για να παίξει με την πράσινη φανέλα υπάρχουν. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα αποκτηθεί κιόλας. Είναι ένας από τους υποψήφιους.

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πραξιτέλης Βούρος
Βούρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ

2018-19 ΑΠΟΕΛ -

2017-18 ΑΠΟΕΛ 24/0

2016-17 Λεβαδειακός (β) 11/0

2016-17 Ολυμπιακός (α) 1/0

2015-16 Ολυμπιακός 7/0

2014-15 Ολυμπιακός 6/0

2013-14 Ολυμπιακός 2/0

* Συμμετοχές όλες τις διοργανώσεις

AP Photo/Petros Karadjias, AP Photo/Paul White, Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ