ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης και δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών η τουρκική ομάδα να καταθέσει πρόταση άνω των 4 εκατ. ευρώ.

Μπήκε και στη λίστα της Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Ο 25χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν από έξι μήνες αρνήθηκε να πωληθεί στον ΠΑΟΚ παρά τη συμφωνία του Τριφυλλιού με τον "Δικέφαλο του Βορρά, ανήκει πλέον στη μακρά λίστα υποψηφίων για την τουρκική ομάδα.

Πηγές της μανατζερικής πιάτσας αναφέρουν πως ο πολυσύνθετος μέσος του Τριφυλλιού, ο οποίος αγωνίζεται και ως στόπερ ενδιαφέρει έντονα τη Φενέρ και ότι δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να κατατεθεί επίσημη πρόταση και στον ίδιο (με ετήσιες απολαβές άνω του ενός εκατ. ευρώ) και στον Παναθηναϊκό, ύψους μεγαλύτερου των 4 εκατ. ευρώ! Αν προκύψει τελικά τέτοια προσφορά - διότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, άλλωστε βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου - θα είναι μεγάλο ζητούμενο η στάση του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, δεδομένου ότι Δώνης και Νταμπίζας ασφαλώς δεν θέλουν να "χάσουν" τον αρχηγό της ομάδας στην εκκίνηση μιας πολύ δύσκολης σεζόν (πολύ περισσότερο από τη στιγμή που επιτρέπεται μόνο μία αγορά παίκτη άνω των 23 ετών), αλλά από την άλλη το ποσό των (μίνιμουμ) τεσσάρων εκατ. ευρώ δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο! Κι ας διατηρεί ο Αστέρας Τρίπολης ποσοστό 30% από τη μεταπώληση του παίκτη...

Παράλληλα, πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι για τον Κουρμπέλη παραμένει ανοιχτή η πόρτα του Καμπιονάτο, έχει απορριφθεί πρόταση της Σπάρτα Πράγας και είναι "παγωμένη" προσφορά της Μαλάτιασπορ, η οποία πέρυσι τερμάτισε στη δέκατη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος. Υπομονή, ακόμη είναι νωρίς στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον πρώτο παίκτη που είχε επιλέξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ