ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Ευαγγέλου

Στη λίστα της Άντερλεχτ ο Ευαγγέλου
Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου του Παναθηναϊκού παρακολουθείται από την Άντερλεχτ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Άνθρωποί της ήταν στην Ισπανία για να τον τσεκάρουν με την Εθνική Νέων. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Τον περασμένο Ιούλιο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο και ενέταξε στο δυναμικό του τον Στέφανο Ευαγγέλου. Ο 17χρονος τότε αμυντικός υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στο "τριφύλλι", ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης κράτησε ποσοστό 10% από ενδεχόμενη πώλησή του σε άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 18χρονος στόπερ παρακολουθείται "στενά" από την Άντερλεχτ, από τον διευθυντή του βελγικού συλλόγου, Jean Kindermans. Μάλιστα είχε στείλει τους βοηθούς του να τον παρακολουθήσουν στα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Νέων στην Elite Round, με Ισπανία, Αγγλία και Γεωργία, χωρίς να είναι αυτή η πρώτη φορά που τον τσεκάρουν.

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός είναι γεννημένος στις 12/05/1998 και είναι μέλος της Κ20 του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ