ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη Λεωφόρο ο Απόστολος Γιάννου

Στη Λεωφόρο ο Απόστολος Γιάννου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O επιθετικός της Guangzhou R&F, Απόστολος Γιάννου βρέθηκε στις εξέδρες του "Απ. Νικολαΐδης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, φουντώνοντας τις φήμες περί ενδιαφέροντος των "πρασίνων".

To κινεζικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, με τον επιθετικό της Guangzhou R&F, Απόστολος Γιάννου να επιστρέφει στην Ελλάδα για διακοπές. Μάλιστα, ο 27χρονος φορ αποφάσισε να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου στο "Απ. Νικολαΐδης" για τη 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννου αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους "κυανέρυθρους", έχοντας, μάλιστα ως προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Βέβαια, η παρουσία του στη Λεωφόρο φούντωσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος των "πρασίνων" για την απόκτησή του.

Η αλήθεια είναι πως το κασέ του διεθνή με την Αυστραλία είναι απαγορευτικό για το "τριφύλλι", ενώ το συμβόλαιο με την Guangzhou R&F ολοκληρώνεται τον επόμενο Δεκέμβριο. Ωστόσο, λόγω... Μουντιάλ, δεν αποκλείεται να βρεθεί μία φόρμουλα προκειμένου ο 27χρονος επιθετικός να αγωνιστεί ως δανεικός στον Παναθηναϊκό με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής ούτως ώστε να αυξήσει τις ελπίδες κλήσης στα "κανγκουρό". Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το νέο πρωτάθλημα στην Κίνα αρχίζει τον Μάρτιο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ