ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στη διάθεση του Ουζουνίδη ο Χατζηγιοβάνης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα και προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη αντίθετα εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Αυλωνίτης. (VIDEO)

Με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Ουζουνίδη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε η προετοιμασία των πράσινων την Τετάρτη.

Ο νεαρός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην γάμπα που τον είχαν αφήσει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες και έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλο το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Αντίθετα απών λόγω ίωσης ήταν ο Αυλωνίτης ενώ τέσσερις πράσινοι οι Βιγιαφάνιες, Κουτρουμπής, Καμπέσας και Τσάβες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και φυσικά ο Λουτσιάνο έκανε θεραπεία.

Στην προπόνηση της Τετάρτης μετείχε και ο Χαλκίδης με τον γκολκίπερ από την Κ20 να βοηθάει στη προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με ταχυδυναμικές ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι συνεργασιών για επίθεση και πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οιΒιγιαφάνιες, Καμπέσας, Κουτρουμπής, οιΤσάβες, Λουτσιάνο έκαναν θεραπεία και ο Αυλωνίτης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ