ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέλνουν Μπαριέντος στον Παναθηναϊκό

Στέλνουν Μπαριέντος στον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του 23χρονου Φερνάντο Μπαριέντος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αργεντινή υποστήριξε πως οι πράσινοι συζητάνε την απόκτηση του πελάτη του από την Ροσάριο Σεντράλ. (VIDEO)

Από την Αργεντινή ήρθε το επόμενο μεταγραφικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό καθώς ο Μαρτίν Σεντόα, μάνατζερ του Φερνάντο Μπαριέντος, μιλώντας σε ραδιόφωνο στην Αργεντινή υποστήριξε πως οι πράσινοι όχι απλά ενδιαφέρονται για τον 23χρονο μέσο, αγωνίζεται ως οκτάρι και ως δεκάρι, αλλά υπάρχουν έντονες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Μπαριέντος αγωνίζεται στην Ροσάριο Σεντράλ και έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 με τον μάνατζερ του να σημειώνει μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει για να κάνει δικό του τον παίκτη.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει και το δημοσίευμα στην Αργεντινή ο Σεντόα είπε:

"Οι Έλληνες είναι χειρότεροι από εμάς. Αλλά, υπάρχουν και ομάδες που πληρώνουν καλά. Μία από αυτές τις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρεται για τον Φερνάντο, είναι μεγάλη και πληρώνει καλά. Προφανώς, θα απαιτήσουμε να πληρώσουν όλη την αποζημίωση στη Σεντράλ. Μιλάμε πολύ."

"Υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται, ένας από τη Βραζιλία, και χθες με πήραν από το Μεξικό, αλλά και μία ομάδα από την Ευρώπη. Από τη Ράσινγκ μου είχαν μιλήσει, αλλά παλιότερα.

Ο Φερνάντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει και έχει καλό πόδι, άρα και αξία μεταπώλησης. Αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα μαζί με τη διοίκηση της Σεντράλ. Έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με το σύλλογο και είναι ενθουσιασμένος με το να μείνει εδώ. Η Λανούς επίσης είναι στο παιχνίδι απόκτηση των δικαιωμάτων του".

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό την δεδομένη χρονική στιγμή δεν ψάχνουν για παίκτη που να παίζει στην μεσαία γραμμή, έχουν αποκτήσει ήδη τον Νίνη, και πως προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός αμυντικός. Επίσης το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος και θα πρέπει να δοθούν χρήματα στην Ροσάριο αδυνατεί το όλο σενάριο για το οποίο πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Το βιογραφικό του

Ονοματεπώνυμο: Φερνάντο Ομάρ Μπαριέντος
Εθνικότητα: Αργεντινή
Ημ/Γεν: 17 Νοεμβρίου 1991
Τόπος Γέννησης: Λανούς
Θέση: Μέσος
Ύψος: 1,74

Χρονιά Ομάδα Συμμετοχές Γκολ
2010-11 Λανούς 0 0
2011-12 Λανούς 2 0
2011-12 Βιγιαρεάλ Β' 4 0
2012-13 Λανούς 7 1
2013-14 Λανούς 30 23
2014 Ροσάριο Σεντράλ 17 1
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ