ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στέφαν Άιγκνερ για Παναθηναϊκό

Frankfurt's Stefan Aigner  during a German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Bayern Munich in Frankfurt, Germany, Friday, Oct. 30, 2015. (AP Photo/Michael Probst)
Άιγκνερ (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο 30χρονος εξτρέμ, Στέφαν Άιγκνερ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία. Διαβάστε το who is who του υποψήφιου στόχου των "πρασίνων". (VIDEO)

Την περίπτωση του Γερμανού εξτρέμ, Στέφαν Άιγκνερ, εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το "τριφύλλι" για τα άκρα της επίθεσης, όπου η ενίσχυση είναι επιτακτική.

Ο Άιγκνερ είναι γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1987, έχει ύψος 1.83 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στη Μόναχο 1860, στη Μπουντεσλίγκα 2, καταγράφοντας 24 συμμετοχές. Προτού πάει εκεί, όπου είχε προπονητή τον Βίτορ Περέιρα, έπαιζε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μαζί της αγωνιζόταν στη Μπουντεσλίγκα από το 2012 μέχρι το 2016, δηλαδή για μια τετραετία, έχοντας μάλιστα θέση βασικού. Σε νεαρή ηλικία έπαιξε σε TSV 1860 München Κ17, TSV 1860 München Jugend, SV Wacker Burghausen και ακολούθησε η δεύτερη ομάδα της Arminia Bielefeld και μετά η πρώτη.

Στη Μόναχο 1860 έπαιξε και από το 2008 μέχρι το 2012, οπότε και πήρε μεταγραφή στην Άιντραχτ. Ο Άιγκνερ έχει παίξει συνολικά σε 126 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας (με 25 γκολ) και σε 148 στη δεύτερη (με 31 γκολ). Ο Άιγκνερ έχει μείνει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού υπάρχει ένας ακόμη Γερμανός, ο Γενς Βέμερ, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται.

(AP Photo/Michael Probst)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ