ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Stand by ο Κολοβέτσιος για την άμυνα του Παναθηναϊκού

Stand by ο Κολοβέτσιος για την άμυνα του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά περιμένει την απελευθέρωση της θέση του. Νέα σενάρια για τον Μολέντο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης, βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 25χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ στο τέλος Ιουνίου και θεωρείται ιδανικός γα να σχηματίσει μία δυνατή τριάδα με τους Ροντρίγκο Μολέντο και Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει μιλήσει με τον Κολοβέτσιο και με τον μάνατζερ του και υπάρχει αμοιβαία διάθεση για συνεργασία. Επίσης, φέρεται να έχουν διαπιστώσει προσέγγιση στο οικονομικό και εφόσον μπουν σε πιο αναλυτική συζήτηση, η επίτευξη συμφωνίας θεωρείται δεδομένη.

Για να προχωρήσει η απόκτηση του Κολοβέτσιου, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να απαλλαγεί από τον Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ δεν υπολογίζεται, έχει ενημερωθεί από τον Ουζουνίδη και έχει επαφές με τον Λυμπερόπουλο για να λύσει το συμβόλαιο του. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό, μιας και υπάρχει απόκλιση στη διαπραγμάτευση για την αποζημίωση.

Καθίσταται σαφές πως ο Κολοβέτσιος είναι η πρώτη επιλογή των Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη, ενώ και ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Όμως, εφόσον η αποδέσμευση του Τελάντερ διαρκέσει πολύ, τότε ο 25χρονος αμυντικός θα εξετάσει και άλλες προτάσεις, κυρίως από το εξωτερικό.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΕΝΤΟ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ειδησεογραφικού portal " Informativo Inter", o Παναθηναϊκός αποδέχεται να πουλήσει τον Ροντρίγκο Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ, όμως ζητά υψηλή προκαταβολή και 2 εκατομμύρια ευρώ. Το portal προαναγγέλλει εξελίξεις στη διάρκεια της εβδομάδας, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η υπόθεση εμφανίζεται προχωρημένη.

Δείτε τα tweets:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ