ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Stand by για να ταξιδέψει ο Βλαχοδήμος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι μάνατζερ του Βλαχοδήμου και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να τα βρουν, ενώ ο ποδοσφαιριστής περιμένει το "Ok" για να φύγει για τη Λισαβόνα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (9/10) συνεχίζονταν οι συζητήσεις μεταξύ των μάνατζερ του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να επιλυθούν οι μεταξύ τους διαφορές. Παρότι οι διαφωνίες δεν πρόκειται να χαλάσουν τη μεταγραφή, εντούτοις είναι σαφές πως δεν ήταν εύκολο να καλυφθούν και για αυτό οι δύο πλευρές συζητούσαν όλη μέρα.

Μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα έχει επιτευχθεί συμφωνία από το Σαββατοκύριακο, ενώ και ο Βλαχοδήμος έχει συναινέσει με τους όρους της συνεργασίας του. Επομένως, οι εκκρεμότητες αφορούν καθαρά τη σχέση του 23χρονου γκολκίπερ με το "Τριφύλλι".

Ουσιαστικά, πρόκειται για τις οφειλές που έχει η ΠΑΕ προς τον Οδυσσέα και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, καθώς και το γραφείο μάνατζερ που τους εκπροσωπεί. Οι ατζέντηδες του ομογενούς γκολκίπερ ζητούν την πλήρη εξόφληση από το ποσό που θα πληρώσει η Μπενφίκα, βασιζόμενοι στην οικονομική αβεβαιότητα, ενώ η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτείνει ένα μέρος των οφειλομένων.

Από εκεί και πέρα, ο Βλαχοδήμος παραμένει stand by, αναμένοντας την άδεια για να ταξιδέψει στη Λισαβόνα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του, διάρκειας 4,5 ετών, ενώ θα συζητήσει με τον προπονητή, Ρούι Βιτόρια για το πότε θα ενταχθεί στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας. Υπάρχει και ένα διαδικαστικό ζήτημα επειδή ο Βλαχοδήμος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, όμως λογικά θα διευθετηθεί την Τρίτη (10/10).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ