ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάικος: "Να δείξουμε και εμείς οι μικροί την αξία μας"

Στάικος: "Να δείξουμε και εμείς οι μικροί την αξία μας"
INTIME SPORTS

Ο Πασχάλης Στάικος περιμένει πως και πως να αρπάξει την ευκαιρία που θα δώσει σε αυτόν και ίσως και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ο Πασχάλης Στάικος αναμένεται να είναι στην αποστολή των πράσινων για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ενδεχομένως να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου. Κάτι το οποίο περιμένει πως και πως καθώς θα πρόκειται για το ντεμπούτο του.

Ο νεαρός άσος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, την παρουσία του Μάικλ Εσιέν στο τριφύλλι και τα όσα θα μάθει δίπλα του αλλά και την γλυκιά προσμονή να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα στο Περιστέρι και την παρουσία των νέων παιδιών :
«Είναι το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ έχουμε πάρα πολλές απουσίες σαν ομάδα αλλά ήταν αναμενόμενο. Περιμένουμε την ευκαιρία μας κι εμείς οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε και εμείς στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το τι παιχνίδι περιμένει στο Περιστέρι:
«Περιμένω ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι γιατί ο Ατρόμητος θα παίξει για τη νίκη, τη χρειάζεται τη νίκη. Εμείς σαν Παναθηναϊκός πηγαίνουμε πάντα παίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω στο τέλος θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ:
«Πιστεύω ότι αυτό που άλλαξε στην ομάδα μας ήταν ότι το θέλαμε περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Παρά τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στα πλέι οφ εμφανιστήκαμε τελείως διαφορετικοί και η εικόνα μας ήταν εντυπωσιακή εικόνα».

Για το αν θα είναι δάσκαλος ο Εσιέν:
«Όπως το είπατε ακριβώς, θα είναι δάσκαλος. Με έναν τέτοιο παίκτη να τον έχεις στην ομάδα σου και να μπορείς να προπονείσαι μαζί του πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλο πράγμα για έναν μικρό ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκινάει τώρα την καριέρα του".

Το περίμενες όταν πρωτοξεκινούσες να παίζεις ποδόσφαιρο ότι μπορεί να παίξεις συμπαίκτης με τον Εσιέν;
"Όχι για κανένα λόγο δεν το περίμενα".

Για την παρουσία του στο Euro των Νέων με την Εθνική:
«Πιστεύω στην Εθνική έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πάμε για το Euro, είμαστε στους 8 και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες για να τους κάνουμε περήφανους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ