ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο

Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν ρεσιτάλ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Το Sport24 βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει αποκλειστικά videos και λεπτομέρειες.

Το σύνθημα δόθηκε αμέσως μετά την λήξη του τελικού με τον ΠΑΟΚ: "Θα πάμε μπουζούκια" ήταν η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι και αν και τελικά υπήρχε ένας ενδοιασμός λόγω της έναρξης των πλέι οφ τελικά στο τριφύλλι αποφάσισαν να γιορτάσουν με τον κλασικό ελληνικό τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου.

Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βρεθεί το μαγαζί καθώς οι πράσινοι δεν είχαν κάνει κάποια κράτηση πριν την έναρξη του ματς. Τελικά το μαγαζί βρέθηκε, ο λόγος για το "Posidonio", και το ραντεβού δόθηκε για μετά τις 1.30 προκειμένου να μπορέσουν να πάνε οι ποδοσφαιριστές των πράσινων σπίτι τους να αλλάξουν.

Στο κέντρο όπου στήθηκε ένα απίστευτο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την παράσταση έκλεψε η κούπα η οποία χωρίς υπερβολή πρέπει να γύρισε όλα τα τραπέζια καθώς στο μαγαζί βρίσκονταν αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού.

Από τους πρώτους ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος μαζί με κάποια από τα στελέχη του τριφυλλιού και τους αντιπροέδρους Σωπήλη και Κωνσταντίνου έφτασαν νωρίτερα στο κέντρο για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και ήταν από τους τελευταίους που αποχώρησαν.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ο οποίος κάθισε σε ένα από τα έξι τραπέζια των πράσινων έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και το χαμόγελο ποτέ δεν έφυγε από τα χείλη του.

Οι απόντες

Το παρών στο γλέντι έδωσε σύσσωμη η ομάδα του τριφυλλιού πλην του Σίλντενφελντ, ο οποίος έπρεπε να μείνει μαζί με την κόρη του στο σπίτι. Επίσης απόντες από την πανέμορφη αυτή βραδιά και οι Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος που θέλησαν να περάσουν με τα οικεία τους πρόσωπα το βράδυ της πρώτης επιτυχίας του νέου Παναθηναϊκού.

Το κέφι φούντωσε μετά τις 2.30π.μ. όταν είχαν ολοκληρωθεί οι πράσινες αφίξεις και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε από την πίστα πως στο "Ποσειδώνιο" βρισκόταν η ομάδα του Παναθηναϊκού και έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια του για την κατάκτηση του Κυπέλλου τονίζοντας ότι το τριφύλλι παίζει την καλύτερη μπάλα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Το μαγαζί σείστηκε καθώς αρκετοί φίλοι των πράσινων που είχαν πληροφορηθεί πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στο συγκεκριμένο κέντρο φρόντισαν να κλείσουν και αυτοί τραπέζια και να δώσουν το παρών στο γλέντι. Για τις επόμενες ώρες και μέχρι το πρωί, όταν και αποχώρησαν και οι τελευταίοι πράσινοι το μαγαζί βρισκόταν σε ρυθμούς Παναθηναϊκού με συνθήματα αλλά και τραγούδια υπέρ των πράσινων.

Σε όλο το μαγαζί η κούπα

Φυσικά το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο σε όλη την διάρκεια της βραδιάς με τα πειράγματα και τον λουλουδοπόλεμο να "δίνουν και να παίρνουν" ανάμεσα στους πράσινους και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζέκα που είτε πείραζε, είτε τον πείραζαν. Με αποκορύφωμα την ώρα που βρέθηκε στην πίστα αγκαλιά με το Κύπελλο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε φυσικά το Κύπελλο όπου κάποια στιγμή κατά τις 4 γύρισε από τραπέζι σε τραπέζι και δόθηκε έτσι η ευκαιρία σχεδόν σε όλους τους θαμώνες του κέντρου να βγάλουν μια φωτογραφία με το τρόπαιο.

Από τις 4.00π.μ. και μετά οι πράσινοι άρχισαν να αποχωρούν άλλοι με προορισμό τα σπίτια τους και άλλοι δίνοντας συνέχεια στο γλέντι τους σε κάποιο άλλο μαγαζί. Την Κυριακή εξάλλου υπάρχει ρεπό και είχαν την σχετική άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου να το "κάψουν".

Μικρά με ενδιαφέρον

* Όλοι οι παίκτες έφτασαν συνοδευόμενοι είτε από τις συντρόφους τους είτε από τα αδέρφια τους, όπως ο Ταμπάκης, είτε από στενούς τους φίλους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γυναίκες των Πετριτς, Μπεργκ και Μπαϊράμι και οι σύντροφοι των Σπυρόπουλου και Καρέλη.

* Το ουίσκι και η βότκα ήταν το ποτό που κυριάρχησε στα πράσινα τραπέζια αλλά ο σκόρερ των πράσινων Μάρκους Μπεργκ επέλεξε να πιει τα "μοχίτο" του και ο Μπαϊράμι με την γυναίκα του αρκετές μπύρες.

*Σε διπλό ταμπλό το έπαιζε ο Νάνο. Ο Ισπανός έδωσε κανονικά το παρών στο κέντρο αλλά πηγαινοερχόταν σε ένα διπλανό μαγαζί καθώς εκεί είχαν κλείσει οι γονείς του τραπέζι και δεν μπορούσε να τους αφήσει μόνος του. Έτσι πήγε και ήρθε αρκετές φορές.

*Ο Τάσος Λαγός ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έφτασε στο μαγαζί. Μάλιστα ο Λαγός είχε τρία "δικά του τραπέζια". Ένα αυτό της ομάδας, ένα που καθόταν ο αδερφός του με κάτι φίλους του και ένα που καθόταν η κοπέλα του με τους κολλητούς του. Οπότε και αυτός μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα στα τρία τραπέζια.

*Ο Γιάννης Αναστασίου συνοδευόταν από την γυναίκα και τα παιδιά του που είχαν έρθει από την Ολλανδία όπου διαμένουν για να είναι δίπλα στον πατέρα τους. Λίγο μετά τις 3.40 ο κόουτς των πράσινων αποχώρησε από το μαγαζί ενώ ο γιος του 41χρονου τεχνικού δεν έβγαλε λεπτό από πάνω του την μπλούζα του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο.

*Το κασκόλ με το οποίο στολίστηκε το Κύπελλο ήταν από το κλαμπ στην Σητεία και το έφερε μαζί του ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μάλιστα στιγμή δεν έκατσε κάτω πηγαίνοντας από το ένα τραπέζι στο άλλο.

*Οι Αμπέντ και Κλωναρίδης έδωσαν κανονικά το παρών στο κέντρο αλλά σύντομα "εξαφανίστηκαν" χωρίς κανείς μάλιστα να τους πάρει χαμπάρι.

*Φυσικά βγήκαν και πούρα στην διάρκεια του γλεντιού με τον Πέτριτς να κάνει την αρχή και να τον ακολουθούν αρκετοί συμπαίκτες του και μέλη του τεχνικού τιμ.

*Ο Στέφανος Καπίνο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που κράτησε στα χέρια του το Κύπελλο περισσότερο από κάθε άλλον. Μάλιστα υπήρξαν στιγμές που το είχε στα χέρια του και χόρευε μαζί του μην θέλοντας να το αφήσει.

*Στο ίδιο κέντρο που διασκέδασε η ομάδα του Παναθηναϊκού είχαν κλείσει τραπέζι και δυο παίκτες του Πανιωνίου που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν από τους "κυανέρυθρους". Ο λόγος για τους Ανέστη και Αυλωνίτη οι οποίοι δεν πέρασαν απαρατήρητοι από κάποιους παίκτες των πράσινων με τους οποίους συνομίλησαν για λίγο στην διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε εικόνες από το γλέντι στα μπουζούκια

Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
INTIME SPORTS

Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
Στα... μπουζούκια θέλω Κύπελλο
Παναθηναϊκός μπουζούκια INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ