ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπόψιν και ο Σιαμπάνης για Παναθηναϊκό

ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι Νταμπίζας-Δώνης αν κρίνουν μέσα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ότι θέλουν ενίσχυση και κάτω από τα γκολπόστ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχουν στη λίστα τους την περίπτωση του Μάριου Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ.

Μια από τις θέσεις στις οποίες μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται άμεση ενίσχυση είναι αυτή του γκολκίπερ. Εκεί όπου υπάρχουν οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος και ο ταλαντούχος Χριστογεώργος και δείχνει ότι είναι πλήρης.

Αν όμως μέσα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας οι Νταμπίζας-Δώνης αποφασίσουν πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κινηθεί και για έναν ακόμη γκολκίπερ ώστε να ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ έχουν ήδη στο μυαλό τους μια λύση στα υπόψιν σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Μια λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει τους πράσινους στην δύσκολη χρονιά που έχουν μπροστά τους. Αυτή είναι ο Μάριος Σιαμπάνης του ΠΑΟΚ. Ο γεννημένος στις 28/09/1999 γκολκίπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης θεωρείται ως ένας πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας ο οποίος όμως δύσκολα θα βρει χώρο στην ομάδα του ΠΑΟΚ αν μείνουν οι Πασχαλάκης, Ρέι και Γλύκος.

Οπότε στο τριφύλλι παρακολουθούν και τη συγκεκριμένη εξέλιξη έχοντας ανοιχτές τις κεραίες τους για να δουν αν και κατά πόσο θα μπορούσαν να προχωρήσουν και την υπόθεση Σιαμπάνη.

Αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο η συγκεκριμένη λύση θα μπορούσε να προχωρήσει με την παραχώρηση του διεθνή με την Εθνική Νέων ως δανεικού από την ομάδα της Θεσσαλονίκης που δύσκολα θα έλεγε σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ