ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπόψιν και η περίπτωση του Σάμπα

Στα υπόψιν και η περίπτωση του Σάμπα
Κρίστοφερ Σάμπα

Μία από τις περιπτώσεις αμυντικών που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό είναι και αυτή του Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μόσχας (VIDEO).

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, όμως μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της αποχώρησης του από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ οι πράσινοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις έτσι ώστε να μην πιαστούν απροετοίμαστοι.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί είναι και ο Κρίστοφερ Σάμπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μόσχας μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην Ρωσία.

Στην Ντινάμο ο Σάμπα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και αυτό γιατί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στην σπονδυλική του στήλη. Ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα του, χάνοντας ουσιαστικά την περσινή περίοδο.

Στα 32 πλέον, αναζητεί την επόμενη περιπέτεια στην καριέρα του με το κασέ του να παραμένει υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα. Βέβαια, μετά τα όσα πέρασε τον τελευταίο χρόνο είναι πιθανό να... πέσει στα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν οι πράσινοι.

Πρέπει να σημειώσουμε πως από τη σεζόν 2011-2012 μέχρι και σήμερα, ο Σάμπα ουσιαστικά έχει βγάλει μόλις μία σεζόν χωρίς προβλήματα. Τα καλύτερα του χρόνια τα πέρασε στην Μπλάκμπερν μετρώντας 185 συμμετοχές με 18 γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ