ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης ο Λάμπρου του Παναθηναϊκού

Στα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης ο Λάμπρου του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ιστοσελίδα στην Ιταλία χαρακτηρίζει τον 18χρονο Λάζαρο Λάμπρου του Παναθηναϊκού ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην Ευρώπη τον οποίο έχουν στο στόχαστρο αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Με άκρως κολακευτικά σχόλια στο ταλέντο του Λάζαρου Λάμπρου του Παναθηναϊκού ιστοσελίδα στην Ιταλία και συγκεκριμένα το www.calcionews24.com χαρακτηρίζοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ευρώπης και συγκρίνοντας τον με τον Μανωλά, τον Μήτρογλου, τον Σάμαρη και τον Καρνέζη.

Όπως τονίζουν ήδη έχει προσελκύσει κάποια από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και όλο το μέλλον βρίσκεται στα χέρια του ενώ κάνουν μια αναδρομή στην κεριά του 18χρονου μέσου έως τώρα ο οποίος είναι και διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παράγει αρκετά ταλέντα υψηλής ποιότητας, από τον Σάμαρη στον Μανωλά και τον Μήτρογλου στον Καρνέζη. Όμως ένας νεαρός με την ποιότητα του Λάζαρου Λάμπρου έχει να εμφανιστεί αρκετές δεκαετίες. Γεννημένος το 1997, ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης με την οποία κατάφερε να λάμψει αμέσως χάρη στο ταλέντο του και της σοβαρής δουλειας του και της εξέλιξης του μέχρι σήμερα.

Το 2011 μετά από χρόνια με πολλά γκολ και καλές εμφανίσεις εμφανίστηκε η ευκαιρία που περίμενε από παιδί. Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα της καρδιάς του, αποφάσισε να επενδύσει πάνω του και τον απέκτησε. Και η επιλογή του αποδείχτηκε σωστή. Την τελευταία σεζόν ο Λάμπρου πέτυχε αρκετά γκολ και είχε πολλές ασίστ παίζοντας είστε στην κορυφή της επίθεσης ή πίσω από τον επιθετικό ενώ ήταν και στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων.

Σήμερα θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον από τοπ Ευρωπαϊκά κλαμπ, το μέλλον είναι στα χέρια του, έχει την ποιότητα και αν δείξει σοβαρότητα είναι σίγουρο ότι μπορεί να παίξει στο υψηλό επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ