ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Σάντσεθ

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται στα γραφεία του Παναθηναϊκού και συζητάει με τους πράσινους τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να πει το ναι στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από τους πράσινους.

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού, στο Μαρούσι, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Σέρχιο Σάντσεθ με τον Ισπανό αμυντικό να έχει τις τελικές επαφές με τους πράσινους για την οριστική συμφωνία με το τριφύλλι. Η έλευση του στην Αθήνα σαφώς και δείχνει ότι πάμε για συμφωνία και πολύ δύσκολα τα πράγματα θα χαλάσουν πλέον καθώς ο 29χρονος αμυντικός έδειξε τελικά να μην επηρεάζεται από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Οι πράσινοι στις τελικές επαφές που θα έχουν με τον Ισπανό θα κάνουν ότι μπορούν για τρέξουν τις διαδικασίες, να πέσουν οι υπογραφές και γιατί όχι να προλάβουν να ταξιδέψει ο 29χρονος αμυντικός την Τρίτη στην Ολλανδία μαζί με τον Λεωνίδα Βόκολο και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία για να μην χάσουν και άλλο χρόνο.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει σχεδόν σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με το 95% του ρόστερ του Παναθηναϊκού διαμορφωμένο καθώς πλέον το τριφύλλι αν κάνει και άλλες μεταγραφές θα είναι πιο πολύ για συμπλήρωμα του ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ