ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Χατζηδιάκος

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Χατζηδιάκος

Ο αμυντικός της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στα αποδυτήρια των πράσινων για να συνομιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν ήταν ο μόνος κοινός παρονομαστής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άλκμααρ και το πρόσωπο που βρέθηκε στο επίκεντρο.

Στους Ολλανδούς αγωνίζεται ο Παντελής Χατζηδιάκος ο οποίος έχει ξεκινήσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πήγε στην Ολλανδία όταν μετακόμισαν οι γονείς του.

Ο Χατζηδιάκος ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων γνωρίζει ουκ ολίγα παιδιά από το τριφύλλι, είτε επειδή είχε υπάρξει συμπαίκτης του στους πράσινους όπως οι Δώνης, Οικονόμοπουλος, Κότσαρης είτε από την Εθνική Ελπίδων τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

Για αυτό μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο Χατζηδιάκος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τους πρώην συμπαίκτες του και φίλους του ενώ πήρε και μια εμφάνιση των πράσινων.

Παράλληλα ο ίδιος έδωσε και δυο δικές του φανέλες της Άλκμααρ στους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελπίδων, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ