ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα άκρα ο Εσιέν με τον Παναθηναϊκό

Στα άκρα ο Εσιέν με τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν τραβάει στα άκρα την κόντρα του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς έχει αποστείλει εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην UEFA.

Ο Μάικλ Εσιέν δεν αφήνει ήσυχο τον Παναθηναϊκό και ίσως του δημιουργήσει πρόβλημα στο θέμα της αδειοδότησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τραβώντας στα άκρα την κόντρα του με τη διοίκηση του "τριφυλλιού"

Η Live Sport αναφέρει ότι ο Γκανέζος μέσος έχει αποστείλει εξώδικο στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας και στην UEFA, επειδή έχει καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει, ζητώντας να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ.

Η δικηγόρος, Άσπα Σουλούκου, η οποία έχει συντάξει τ εξώδικο, αναφέρει ότι: "Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 ο εντολέας μου κατήγγειλε την από 8 Ιουλίου 2016 λύση συμβολαίου λόγω καταγγελίας/συμφωνία αποζημίωσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ίσχυε και που τον συνέδεε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία κι επικυρώθηκε με την 455/2016 απόφαση της επιτροπής σας (ΕΕΟΔ).

*Η ανωτέρω καταγγελία προσδιορίστηκε για να συζητηθεί ενώπιον της Επιτροπής σας στις 6 Φεβρουαρίου 2017, οπότε κι αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε και πράγματι συζητήθηκε. Εντούτοις για διάστημα σχεδόν δύο μηνών από την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν έχει δημοσιευθεί καμία απόφαση.

*Δεδομένης της καθυστέρησης, στερούμαι για όλο το παραπάνω διάστημα δεδουλευμένες προ ετών αποδοχές μου. Σας καλώ όπως κι άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 (καταληκτική για τη διαδικασία της Αδειοδότησης ημερομηνία) προβείτε στη δημοσίευση της σχετικής καταγγελίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ