ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα 20 εκατομμύρια ευρώ η Α.Μ.Κ. του Παναθηναϊκού

Στα 20 εκατομμύρια ευρώ η Α.Μ.Κ. του Παναθηναϊκού

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Τρίτης (12/6) για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρύξει ο Γιάννης Αλαφούζος και αυτή αποφασίστηκε να είναι 20 εκατ. ευρώ.

Από την Τρίτη το πρωί το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης με θέμα την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα προκηρυσσόταν νέα Α.Μ.Κ. με σκοπό να μεταβιβαστούν μέσω αυτής οι μετοχές του Παναθηναϊκού στην πλευρά της "PAN ASIA".

Τα μέλη του Δ.Σ. πήραν στη διάρκεια της Τρίτης στα χέρια τους την πρόσκληση για το Δ.Σ. και τη Γενική Συνέλευσης της Πέμπτης που αναφέρει πως το κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ. Και συγκεκριμένα αναφέρει: "Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 20.000.000,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ".

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα αποφασιστεί στην Γενική Συνέλευση της Πέμπτης και το τελικό ύψος του ποσού στο οποίο θα προκηρυχθεί η Α.Μ.Κ.

Από εκεί και πέρα ίσως ακόμα πιο σημαντικό γεγονός από την αύξηση είναι το γεγονός ότι στο Δ.Σ. που έχει συγκληθεί την Πέμπτη και ώρα 14:30 έχει μοναδικό θέμα την πιστοποίηση της Α.Μ.Κ. που τρέχει τώρα, ύψους 5 εκατ. ευρώ, προκειμένου αυτή να ολοκληρωθεί νωρίτερα και να μπορέσει να τρέξει πιο γρήγορα η νέα αύξηση που έχει να κάνει με την είσοδο του της "PAN ASIA" στον Παναθηναϊκό.

Η πρόσκληση για το δεύτερο, χρονικά, Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αναφέρει:

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και καθορισμός θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα προκηρυχθεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθούν τα κάτωθι θέματα:

1) Έγκριση συμβάσεων συναφθείσων κατά την εταιρική χρήση 01.07.2017-30.06.2018.

2) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 20.000.000,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

4) Διάφορες εγκρίσεις-ανακοινώσεις.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ορισμός μέλους Δ.Σ. ως εκπροσώπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο.-μέλους της Super League στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 29.06.2018 και ώρα 10:00π.μ. ή σε οποιαδήποτε αυτής μετ' αναβολής συνεδρίαση.

Ενώ η πρόσκληση για το πρώτο, χρονικά, Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στο οποίο θα πιστοποιηθεί η τρέχουσα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου αναφέρει:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Πιστοποίηση Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου

Στο μοναδικό αυτό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα πιστοποιηθεί η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου όπως αυτή έχει προκηρυχθεί με την απόφαση της από 08.03.2018 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ