ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπυρόπουλος: "Είμαστε φαβορί για την 2η θέση"

Σπυρόπουλος: "Είμαστε φαβορί για την 2η θέση"
INTIME SPORTS

Φαβορί για την 2η θέση των πλέι οφ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Τάκης Σπυρόπουλος. Διαβάστε δηλώσεις του.

Τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό δίνει ο Τάκης Σπυρόπουλος ενόψει των πλέι οφ. Ο μπακ του Τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση των "πράσινων" απέναντι στην Κέρκυρα, αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας του για να κάνει δικό της το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Eίχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, είχαμε νευρικότητα και μόνο στο τελευταίο ματς πήραμε καλό αποτέλεσμα. Μας βοήθησε ψυχολογικά και θέλουμε να πάμε στην Κέρκυρα να κερδίσουμε για να ανεβάσουμε ρυθμούς εν όψει πλέι οφ. Οι απουσίες δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσουν γιατί όλα τα παιδιά αγωνίζονται για να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στην 11αδα.

Η Κέρκυρα είναι σοβαρή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει δυνατή έδρα αλλά πάμε για τη νίκη για να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι ομάδες είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Όμως κι εμείς έχουμε κατεβάσει λίγο ρυθμούς και δεν έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αποτελέσματα, θα πάρουμε ψυχολογία και πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για τη δεύτερη θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ