ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο αφανής χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο αφανής χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, είναι ένας από τους "υπεύθυνους" για την υπέρβαση στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2015 και αποφεύγει συστηματικά την έκθεση στη δημοσιότητα.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" την Τετάρτη (23/9) δεν είχε αξιοσημείωτα γεγονότα μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Είχε ενδιαφέροντες παρουσίες και στις εξέδρες, μία εκ των οποίων ήταν του επιχειρηματία, Σπύρου Θεοδωρόπουλου στα επίσημα του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Chipita παρακολούθησε το ματς παρέα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συνδέονται με φιλική σχέση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεοδωρόπουλος εντοπίζεται στη Θύρα 3, αφού παρίσταται όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις τον Παναθηναϊκό, έχουν επίγνωση ότι ο Θεοδωρόπουλος είναι ένας από τους ελάχιστους οι οποίοι έχουν συνδράμει οικονομικά τον Γιάννη Αλαφούζο, από την πρώτη ημέρα εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Στη φανερή βοήθεια του, ένα από τα προϊόντα του ομίλου Chipita, το κρουασάν Molto, διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας του Παναθηναϊκού έναντι ενός σημαντικού ποσού, γεγονός που καθιστά την αρτοβιομηχανία μία εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ.

Επιπροσθέτως, τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στεγάζονται στην έδρα της Chipita στο Μαρούσι, με το ενοίκιο να είναι συμβολικό επί της ουσίας. Πρόκειται για μία συμβολή του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στην προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση του Τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, ορισμένες πηγές πληροφόρησης υποστηρίζουν ότι ο Θεοδωρόπουλος συμμετέχει σε μικρό βαθμό στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, είτε μέσω δωρεών στη Συμμαχία, είτε μέσω της off shore εταιρίας Sortivo που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Θεοδωρόπουλος δεν επιθυμεί τη μετοχική εμπλοκή του, ωστόσο είναι ένθερμος υποστηρικτής του Τριφυλλιού και θα συνεχίσει να συνδράμει στην προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου. Μάλιστα, ο mr Chipita φέρεται να είναι ένας από τους υπαίτιους για την υπέρβαση στο μπάτζετ της φετινής σεζόν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ