ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπουδαίο τουρνουά για τους Παίδες του Παναθηναϊκού

Σπουδαίο τουρνουά για τους Παίδες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ομάδα των U14 του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στην Σουηδία σε τουρνουά προς τιμήν του Λέναρντ Γιόχανσον όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Τβέντε, Μπαρτσελόνα και Ρόμα.

Σε ένα σπουδαίο τουρνουά το οποίο διεξάγεται προς τιμήν του πρώην προέδρου της UEFA Λέναρντ Γιόχανσον και το οποίο θα διεξαχθεί για πέμπτη χρονιά στην Σουηδία το διάστημα 15 έως 17 Μαΐου θα λάβει μέρος η ακαδημία του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα το τμήμα των γεννημένων το 2001.

Οι πράσινοι εδώ και καιρό έχουν λάβει την συγκεκριμένη πρόσκληση και έχουν πει το "OK" και τις επόμενες μέρες περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια και το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά.

Ένα πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά με τον Παναθηναϊκό να μετέχει στο Group B κόντρα σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Κοπεγχάγη, η Χόνκα και η Τβέντε. Μάλιστα οι πράσινοι θα ανοίξουν το τουρνουά με το ματς κόντρα στην Κοπεγχάγη την Παρασκευή 15 Μαΐου ενώ θα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο του ομίλου με το ματς κόντρα την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο 16 Μαΐου.

Στο τουρνουά μετέχουν και άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρόμα, η ΑΙΚ με μια εκ των οποίων θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός.

Στην ίδια διοργάνωση αλλά στο ηλικιακό γκρουπ των 2002 θα μετέχει και η ακαδημία του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας και αυτή με την σειρά της αρκετούς δυνατούς αντιπάλους.

Και άλλα τουρνουά στο εξωτερικό

Σε ότι έχει να κάνει με την ακαδημία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι ετοιμάζονται να δώσουν το παρών σε πάρα πολλά τουρνουά εντός και εκτός συνόρων καθώς πριν από λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε και η φετινή τους παρουσία στο Puskas Cup ενώ έχουν γίνει αποδέκτες και άλλων προτάσεων με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ