ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπουδαία τιμή για Λάππα και Παναθηναϊκό

Σπουδαία τιμή για Λάππα και Παναθηναϊκό

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Λάππας, θα βρεθεί στο 3ο διεθνές συνέδριο προπόνησης γκολκίπερ που θα διεξαχθεί στο Οπόρτο στα τέλη Μαίου. Σπουδαίες ομάδες έχουν προσκληθεί στο συνέδριο.

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση έχει λάβει ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Λάππας ο οποίος στα τέλη Μαίου (27 έως 29) θα δώσει το παρόν στο 3ο διεθνές συνέδριο προπόνησης γκολκίπερ που θα διεξαχθεί στο Οπόρτο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού θα είναι μάλιστα και ομιλητής την πρώτη μέρα του συνεδρίου ενώ την τρίτη μέρα θα δείξει και κάποιες ασκήσεις που εφαρμόζει σε καθημερινή βάση με τους γκολκίπερ του τριφυλλιού.

Η παρουσία του Λάππα αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και τον Παναθηναϊκό καθώς ο νεαρός προπονητής τερματοφυλάκων θα βρεθεί ανάμεσα σε πολλούς ακόμη προπονητές τερματοφυλάκων από σπουδαίες ομάδες όπως η Ρέαλ, η Ντόρτμουντ, η Μπεσίκτας και η Σουόνσι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Την ιδιαίτερη τιμή να δώσει το παρόν στο αναγνωρισμένης φήμης 3ο διεθνές συνέδριο προπόνησης τερματοφυλάκων, που διεξάγεται από τις 27 μέχρι και τις 29 Μαΐου, στο Οπόρτο, θα έχει ο Παναθηναϊκός…

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα παραβρεθεί στο εν λόγω προπονητικό σεμινάριο μέσω του προπονητή τερματοφυλάκων του, Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος όχι μόνο θα μεταβεί στην Πορτογαλία αλλά θα μιλήσει κιόλας την πρώτη ημέρα του συνεδρίου. Ενώ παράλληλα την τρίτη ημέρα θα πραγματοποιήσει και επίδειξη ασκήσεων στο γήπεδο.

Σπουδαία τιμή για Λάππα και Παναθηναϊκό

Ενδεικτικό της σημασίας που έχει το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το γεγονός πως, πλην του Παναθηναϊκού, έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Μπεσίκτας, η Κρουζέιρο, η Σουόνσι και η Ρίο Άβε!

Εκτός αυτού, είναι χαρακτηριστικό πως επιβλέπεται και από εκπαιδευτή της FIFA, ο οποίος έχει φυσικά και ενεργή συμμετοχή στην όλη διαδικασία.

Το 3ο διεθνές συνέδριο προπόνησης τερματοφυλάκων διεξάγεται προς τιμή δυο σπουδαίων γκολκίπερ, του Πίτερ Σίλτον και του Ρόμπερτ Ένκε".

Σπουδαία τιμή για Λάππα και Παναθηναϊκό

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ