ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπάχιτς και ο άγνωστος Χ για τον Παναθηναϊκό

Σπάχιτς και ο άγνωστος Χ για τον Παναθηναϊκό

Ο Εμίρ Σπάχιτς βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, ενώ, οι Φύσσας και Βόκολος εξετάζουν επισταμένως έναν στόπερ ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το Σαββατοκύριακο φέρνει μία προσωρινή παύση στην αναζήτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αν και δεν πρόκειται να σταματήσουν τις επαφές με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τους απασχολούν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα ο Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος θεωρείται η πιο έτοιμη και πιο εφικτή λύση από τους στόπερ οι οποίοι είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο 34χρονος Βόσνιος έχει δεχτεί δελεαστικές κρούσεις από το Κατάρ, αλλά, δείχνει διστακτικός και φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος επεξεργάζονται άλλη μία εναλλακτική λύση από το ισπανικό πρωτάθλημα, διερευνώντας κατά πόσο υπάρχει το περιθώριο να κάνουν την κίνηση τους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με "βαρύ" βιογραφικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν είναι εύκολη υπόθεση, ωστόσο, δεδομένα εάν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ.

Όπως και να έχει, θα ενταθούν οι διαπραγματεύσεις, προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να κλείσει ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας και να εξασφαλιστεί η παρουσία του στην πρώτη προπόνηση στις 27 Ιουνίου.

"Πράσινος" στο Κόπα Αμέρικα

Το Κόπα Αμέρικα του 2015 άρχισε στα γήπεδα της Χιλής και σε αρκετά παιχνίδια, θα παρευρεθεί άνθρωπος ο οποίος έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Κυρίως, θα παρακολουθήσει ματς των πιο "μικρών" Εθνικών ομάδων, προκειμένου να τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο κύριος στόχος της παρουσίας ενός "πράσινου" εκπροσώπου έχει να κάνει με την επανεμφάνιση της ομάδας στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, μετά από πολλά χρόνια. Είναι απαραίτητο για τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να έχουν εκπροσώπηση στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, ώστε, να δημιουργούν και τις αναγκαίες δημόσιες σχέσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ