ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σπάει το ρεκόρ των διαρκείας στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Σπάει το ρεκόρ των διαρκείας στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ των διαρκείας στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ οι πράσινοι λόγω της αυξημένης ζήτησης απελευθέρωσαν κάποιες θέσεις ακόμα.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των καρτών διαρκείας στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να έχουν ξεπεράσει τα 7.000 και στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ της Λεωφόρου από το 2013 που επέστρεψε το τριφύλλι στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μάλιστα απελευθέρωσαν κάποιες θέσεις ακόμα σε θύρες -πέραν των συνδεσμιακών- που έχουν χαμηλές τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Ενδεχόμενη πρόκριση των πράσινων επί της Μπριζ την Τετάρτη αναμένεται να φέρει πολύ περισσότερο κόσμο στα εκδοτήρια της Λεωφόρου καθώς όλοι θα θέλουν να κλείσουν μια μόνιμη θέση στην Λεωφόρο.

Εν τω μεταξύ τα μέλη της συμμαχίας το βράδυ της Παρασκευής (31/7) είχαν φτάσει τα 7.650 ενώ τα λεφτά που είχαν συγκεντρωθεί ήταν 812.523 ευρώ.

Με 800 πράσινους στο Μπριζ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Μπριζ το τριφύλλι αναμένεται να παίξει με 800 οπαδούς στου πλευρό του οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι Έλληνες ομογενείς από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Γερμανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ