ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σουηδικό μπέρδεμα με τον Μπεργκ

Σουηδικό μπέρδεμα με τον Μπεργκ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου υποστήριξε ότι ο Μπεργκ θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα πριν την ολοκλήρωση των play offs.

Η καθυστερημένη ολοκλήρωση των play offs θα καθυστερήσει και την ενσωμάτωση των διεθνών ποδοσφαιριστών στις Εθνικές τους ομάδες. Στον Παναθηναϊκό, η διαμορφωθείσα κατάσταση επηρεάζει τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Σουηδίας την 1η Ιουνίου.

Όμως, απορίες προκαλεί μία τοποθέτηση του υπευθύνου επικοινωνίας της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νίκλας Μποντέλ. Ο Μποντέλ ρωτήθηκε για την αργοπορία των Μπεργκ και Κάλστρομ, ο οποίος αγωνίζεται στην ελβετική Γκρασχόπερς.

"Όλη η ομάδα θα συγκεντρωθεί μαζί για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου, στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί με τη Σλοβενία στο Μάλμε" ήταν η απάντηση του στελέχους της ΠΟ της Σουηδίας.

Εάν ισχύει η τοποθέτηση του, τότε ο Μπεργκ θα απουσιάσει από την τελευταία αγωνιστική, όταν ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πάντως, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι ο Σουηδός επιθετικός θα αναχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των play offs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ