ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σου φύτρωσε τρίτο χέρι"

"Σου φύτρωσε τρίτο χέρι"
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έλεγαν στον Πέτριτς ότι σταμάτησε τη μπάλα στο 94' με το... τρίτο χέρι που διαθέτει, ενώ έπνεαν μένεα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου.

Η διαιτησία του Καλογερόπουλου προκάλεσε εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παρότι η αλήθεια είναι ότι έδειξαν ψυχραιμία στις αντιδράσεις τους.

Εντούτοις, στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ντέρμπι παρακολούθησαν τα στιγμιότυπα και ειδικότερα τη φάση του 94', όπου ο Πέτριτς υποδείχθηκε ότι σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι.

Μετά τον Κροάτη, ο Ατζαγκούν έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο και ήταν αφύλακτος, έχοντας εξαιρετικές προϋποθέσεις για να σκοράρει.

Οι Παναθηναϊκού του Τριφυλλιού γελούσαν με την υπόδειξη του Αθηναίου ρέφερι και έλεγαν στον Πέτριτς ότι "σου φύτρωσε τρίτο χέρι και σταμάτησε τη μπάλα με αυτό".

Όπως τόνιζαν, ο Καλογερόπουλος τους σταματούσε συνεχώς με ανύπαρκτα φάουλ, όμως όταν οι αντίπαλοι τους αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο, ο διαιτητής έδειχνε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Γενικότερα, θεωρούν ότι εάν η διαιτησία ήταν διαφορετική, ο Παναθηναϊκός θα είχε φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας από το Φάληρο.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και η σχετική φώτο, την οποία αναπαρήγαγαν αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ