ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σοβαρός τραυματισμός παίκτης Νέου του Παναθηναϊκού

Σοβαρός τραυματισμός παίκτης Νέου του Παναθηναϊκού

Όπως συνέβη με τους Κοτσόλη - Σάντσεθ, ο παίκτης ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Ξηρός, χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον γκολκίπερ Κότσαρη, στο ματς του πρωταθλήματος Κ20.

Από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Ανδρέα Ξηρού, σημαδεύτηκε το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, ο γκολκίπερ Κότσαρης επιχείρησε έξοδο και έριξε στο έδαφος τον 19χρονο αμυντικό, ο οποίος κατά την πτώση χτύπησε στο κεφάλι.

Πηγή φωτογραφίας: Passports.gr

Αμέσως, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του παιχνιδιού, Βαγγέλη Σήτο, ο οποίος του τοποθέτησε φλεβοκαθετήρα για να μην του γυρίσει γλώσσα και κολάρο στο λαιμό. Εσπευσμένα, κλήθηκε ασθενοφόρο και μετέφερε τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Δείτε στο 55ο δευτερόλεπτο τη σύγκρουση του Κότσαρη με τον Ξηρό, καθώς και τα χάιλαϊτ του ματς. (Πηγή: Super-fm 104,3)

Δείτε τη μεταφορά του Ανδρέα Ξηρού στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων. (Πηγή: Passports.gr)

Για την ιστορία, το ισόπαλο 1-1 διαμορφώθηκε από την κεφαλιά του Μαυρομάτη στο 11' για το 0-1 και από την προβολή του Μαυροπάνου στο 36', για το 1-1.

Πάντως, δεν λείπει η... ειρωνεία από την υπόθεση, αφού στις αρχές Ιανουαρίου ο Σέρχιο Σάντσεθ τραυματίστηκε στον ώμο του δεξιού χεριού, μετά από έξοδο που είχε κάνει ο Κοτσόλης και έπεσε πάνω του και ένα μήνα και κάτι αργότερα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται στην ομάδα Νέων, στην ίδια πόλη, με την έξοδο του γκολκίπερ και έναν στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ