ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκοράρει και στην Ευρώπη

Σκοράρει και στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης στο ματς με την Αϊντχόφεν πέτυχε το πρώτο του Ευρωπαϊκό τέρμα μετά την Εθνική και στον Παναθηναϊκό. (VID)

Χρειάστηκε να παίξει σε επτά Ευρωπαϊκά παιχνίδια για να πετύχει το πρώτο του Ευρωπαϊκό τέρμα με την πράσινη φανέλα και να ανοίξει λογαριασμό και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το Europa League. Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη που έκανε το 1-1 για το τριφύλλι την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Αϊνχτόφεν και σκόραρε το πρώτο του Ευρωπαϊκό γκολ.

Ο 22χρονος επιθετικός των πράσινων σε λιγότερο από δυο εβδομάδες σκόραρε δις στην Ευρώπη καθώς είχε προηγηθεί το τέρμα του σε επίπεδο εθνικών ομάδων κόντρα στην Φινλανδία στην ισοπαλία και πάλι με 1-1 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εκτός έδρας.

Ο Καρέλης με αυτό το γκολ έφτασε τα δυο για φέτος, είχε χριστεί σκόρερ και στο ματς με τον Πλατανιά και συνολικά τα 10 σε 54 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά το γεγονός ότι άρχισε πλέον να σκοράρει και στην Ευρώπη ανεβάζει και άλλο τις μετοχές του αλλά και την τιμή του στην Ευρωπαϊκή αγορά ενώ παράλληλα ανεβάζει και την ψυχολογία του ίδιου ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ