ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκόραραν Πράνιτς και Σίλντενφελντ στη νίκη της Κροατίας

Σκόραραν Πράνιτς και Σίλντενφελντ στη νίκη της Κροατίας

Το πρώτο τους γκολ με την φανέλα της Εθνικής Κροατίας πέτυχαν στη νίκη με 5-1 επί της Νορβηγίας οι Πράνιτς κςι Σίλντενφελντ. (VIDEO)

Με τα παρθενικά γκολ των Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ η Κροατία κέρδισε με 5-1 την Νορβηγία σε ματς για τα προκριματικά και παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Οι δυο άσοι του Παναθηναϊκού πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας έχοντας πολύ καλή παρουσία για το διάστημα που αγωνίστηκε ο καθένας.

Συγκεκριμένα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ράκιτιτς στο 76' και ενώ δυο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Τσόρλουκα. Στο 87' μετά από κόρνερ από τα δεξιά του Σρνα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 4-1 για την ομάδα του.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς στην 55η εμφάνιση με την Κροατία με τον άσο των πράσινων να αγωνίζεται ως βασικός ως αριστερός μπακ. Ο Πράνιτς έκανε ένα καλό παιχνίδι, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και στην φάση του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε την επέλαση από τα αριστερά και το πρώτο σουτ το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ της Νορβηγίας αλλά στην επαναφορά ο Πράνιτς με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ