ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκόραραν οι Λουτσιάνο και Μυστακίδης στο φιλικό με την Κ20

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε τους Νέους σε δίτερμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και νίκησε 2-0 χάρη στα γκολ των Γιάννη Μυστακίδη και Λουτσιάνο Νέβες.

Μία μίξη των παικτών που δεν αγωνίστηκαν ή μπήκαν αλλαγή εναντίον της ΑΕΚ και μερικών Νέων, ήταν η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο σημερινό (4/4) εσωτερικό φιλικό στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Η πρώτη ομάδα του Τριφυλλιού αντιμετώπισε την ομάδα Κ20 και νίκησε 2-0, με τους Μυστακίδη και Λουτσιάνο να πετυχαίνουν τα γκολ. Ο Ουζουνίδης τσέκαρε την απόδοση όλων και κυρίως των Λουτσιάνο, Μυστακίδη και Μολίνς, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν από την αρχή μετά τη διακοπή του Πάσχα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Μαυρομάτης, Οικόνομου, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Μολίνς.

Στο δεύτερο μέρος με την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης.

Παναθηναϊκός Κ20: Κότσαρης, Παλασκώνης, Βενέτης, Ζερβόπουλος, Μόρις, Σκεντεράι, Θεοδωράκης, Σέχου, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Χριστοδούλου.

Στο δεύτερο μέρος με την Κ20 έπαιξαν οι Χατζηγιοβάνης, Ντόκο, Δουγένης, Ντιρμίσι, Μιχαήλ, Ζαγαρίτης, Σαντιγκάι και Νταμπίζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η παραμονή του Παναθηναϊκού περνά από την αλλαγή της ποινής
Διαψεύδει η Nova ότι έκανε πρόταση στις "άστεγες" ομάδες
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ